T-mobile spaarpunten

Omdat ik Youp van ’t Hek graag een hak zet, heb ik al jaren een abonnement bij T-mobile. Dat ik mezelf hier ook een beetje mee heb, omdat T-mobile goed beschouwd natuurlijk wel een kutbedrijf is, neem ik op de koop toe. Bovendien, zo erg is het nu ook weer niet gesteld met T-mobile; op mijn verjaardag sturen ze altijd roze slingers, of iets anders waar ik niks mee doe, naar me op. Van mijn vrienden krijg ik nooit roze slingers.

Ik krijg ook altijd een rekening van T-mobile. Dat hoeft van mij eigenlijk niet, maar net als het waardeloze verjaardagscadeau sturen ze hem heel consequent naar me op. Elke maand is het weer raak en schrijven ze een bepaald bedrag van mijn rekening af. Afgelopen maand vond ik dat bedrag wat hoog, dus heb ik eens op de website van T-mobile naar een specificatie van mijn rekening gekeken. Nou, wat bleek: het klopte allemaal als een bus.

Nogal kut dus, maar dat gevoel verdween onmiddellijk toen ik ergens in het scherm zag staan dat ik in het bezit was van liefst 1977 T-mobile spaarpunten. Jullie snappen wel dat ik een rondedansje door de kamer maakte. Eerst weet je nog helemaal niet dat er zoiets als T-mobile spaarpunten bestaan en het volgende moment heb je er al 1977. 1977, dat kan nooit weinig zijn. Als je bijvoorbeeld 1977 kilometer per uur te hard rijdt in je Fiat Punto, heb je echt veel te hard gereden. 1977 is veel. Nooit had ik meer spaarpunten.

Nu ben ik van mening dat je punten niet tot in het oneindige moet blijven sparen, ook al zijn het spaarpunten. Op een gegeven moment moet je niet moeilijk doen en afscheid nemen van je punten. Punten moeten rollen. Snel klikte ik op de link die me naar de online catalogus bracht. Ik belandde in een gadgetwalhalla dat z’n weerga niet kende. Allemaal hippe zaken met een i ervoor.

Maar ik kon niet alleen uit hippe gadgets kiezen, er lagen ook hele andere geschenken en uitjes voor me klaar. Een bloemlezing: een fietstas (extra veel ruimte voor je boodschappen), een drumstick potlood (tekenen en drummen tegelijk), lunchen op de Euromast (ga je voor zoete verleidingen of hartige heerlijkheden?), een afstandsbestuurbare helikopter (nu ben jij in control), een stoepkrijt schaakspel (schaakmat!) en een cocktail workshop (shake it baby!) Leuk allemaal, maar ook net niet helemaal mijn dingetje, als u me begrijpt. Ik bedoel, waarom een helikopter van afstand besturen als het ook van dichtbij kan?

Er zaten veel leukere presentjes bij. Zo kwam het dat ik op een gegeven moment aan het twijfelen was tussen een potje ijsklimmen in Schotland en een superhandige Ecowasbal. Dat was al lastig, maar toen zag ik ook nog eens dat ik van mijn punten zelfs twee vouwvazen kon bestellen. Dan heb je er dus gelijk twee! En wat te denken van de zeven koffie + Limburgse vlaai die ik met mijn 1977 punten kon bestellen…

Ik wist het niet meer. Tot ik bij het geschenk der geschenken aankwam in de online catalogus: een eigen zendmast van T-mobile op je dak, zodat je altijd goed bereik hebt. Helaas berust de vorige zin niet helemaal op de waarheid; op dit moment probeer ik mijn zevende stuk vlaai weg te werken.

Volg ons op T-witter!

 • Fornicatorus Formicidae, Eastwood
  Fornicatorus Formicidae, Eastwood
  Posted 215 dagen ago

  Die zgn. real-life soap-achtige programma's op Discovery en National Geographic. Vroeger waren het interessante documentairezenders, maar nu is het soms net SBS6.

  Bram, Amsterdam
  Bram, Amsterdam
  Posted 251 dagen ago

  Kapsters die je haar knippen met acht metalen armbanden om hun pols.

  Groningen
  Mathilde, Groningen
  Posted 251 dagen ago

  Als mensen op je opleiding in plaats van 2Girls1Cup, nu, 2Girls1Trechterbeker zeggen. Zo vulgair.

  Van Kamsteren, Beek.
  Van Kamsteren, Beek.
  Posted 306 dagen ago

  Ik erger me kapot aan opgevoerde scooters die bumperkleven. Terwijl ik netjes 50 moet rijden binnen de bebouwde kom (hallo flitspaal, hallo flitsagent) zal zo'n opgevoerde puberscooter je links en rechts proberen in te halen. Als ik met de auto 52 rij mag ik weer drie tientjes aftikken...

  Ringo, Volendam
  Ringo, Volendam
  Posted 325 dagen ago

  Mensen die een voicemail bericht hebben dat klinkt alsof ze opnemen.

  Arend, Sexbierum
  Arend, Sexbierum
  Posted 339 dagen ago

  Storen doe ik me regelmatig aan van die 'pulldownmenuutjes' (en aangezien ik me ook heel erg stoor aan onnodig Engels taalgebruik,ik spreek ik liever van een neertrekmenuutje) op websites.
  Moet je eerst met je muis een priegelig klein woordje aanklikken en dan heel voorzichtig naar het volgende woordje gaan (en niet ernaast! want dan is het neertrekmenuutje weer weg!) om te komen waar je wil zijn.

  Armin van Buuren
  Fred, Onbekend
  Posted 339 dagen ago

  Hoe is het mogelijk dat zo'n stupide huppelend ventje zo overmatig veel geld verdiend met het draaien aan een paar knopjes van een mengpaneeltje. Wat een afgang met het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Jammer dat het KCO zich verlaagd tot zoiets doms en anti-culturele bagger.

  Eva Jinek ergernis, Amsterdam
  Rob, Amsterdam
  Posted 339 dagen ago

  Waarom zit dat meisje Eva Jinek elke zondag altijd te spelen met haar balpen? Heeft ze dat dure speeltje van haar ex vriendje Bram Moskovicz gekregen die het met zwart geld als nepper in Thailand of Turkije heeft gekocht? Of is het gewoon onvervalste sluikreclame voor Mont Blanc waar die overbetaalde bitch geld voor krijgt?

  Van Liempt, BNR
  Van Liempt, BNR
  Posted 359 dagen ago

  Wat een ergerlijke kwal is die Paul van Liempt van BNR radio. Denkt van zichzelf dat hij alles, maar dan ook alles al weet. Perst zoveel mogelijk half afgemaakte woorden in een minuut tot onverstaanbaar gebrabbel. Zo snel mogelijk van de radio verwijderen die kwal.

  S.crew, Amsterdam
  S.crew, Amsterdam
  Posted 366 dagen ago

  Tja, plaspraatjes in toiletten: het is en blijft gezeik.

  s.crew, amsterdam
  s.crew, amsterdam
  Posted 374 dagen ago

  Waar ik al tijden bijkant gek van word is wat ik 'gaanalfabetisme' noem. Dus: 'het gaat een mooi weekeinde worden' in plaats van 'het ZAL een mooi weekeind worden'. Onvoltooid toekomstige tijd zoals dat in het echte onderwijs heette.

  ergens
  Dennis
  Posted 374 dagen ago

  ik erger me aan dat eindeloze gezeik over het weer !!!!!!!!!!!!!! get a life !!!!!!!!!!!!!!

  Ruud , Haarlemmermeer
  Ruud , Haarlemmermeer
  Posted 387 dagen ago

  Het woord "dodelijke slachtoffers". Kan mij moeilijk voorstellen hoe een "slachtoffer" nog dodelijk kan zijn !

  Ari, Rotterdam
  Ari, Rotterdam
  Posted 401 dagen ago

  UITROEPTEKENS!!! HOOFDletters en Spelfauten. Leer F*cking h#ll eens normaal NEDERLANDS TE Schrijfen. WTFF!!!!!!!!@@!

  MBWL
  MBWL
  Posted 409 dagen ago

  Het feit dat ALLE reclames hoe dan ook de gebiedende wijs gebruiken; Ga nu naar de dealer! Koop nu een staatslot! Probeer nu deze superdeluxe statisch electrische vuiltjesopveger! - Dat maak ik lekker zelf wel uit!

  C de J
  C de J
  Posted 409 dagen ago

  Brommers mogen niet harder kunnen dan 50 kmp/u. Auto's kunnen toch ook harder dan 130? Dus nu moeten er lullige begrenzertjes op de brommers die het brandstofverbruik en slijtage verschrikkelijk verhogen.
  kan ik me aan ergeren

  Gans Geil, Duckstad
  Gans Geil, Duckstad
  Posted 409 dagen ago

  Ik erger mij mateloos aan de hedendaagse beschaving. Waar is de tijd gebleven dat je met een knuppel door het bos liep om vrouwen te 'scoren'. Dat je nog eens oog in oog met een leeuw stond en een robbertje vocht. Je enige vocabulaire was een oerkreet, maar daar kreeg je dan ook alles mee gedaan. Weg met beschaving! Geef mij een grot en een knuppel!

  Appeleters
  Steurtje
  Posted 415 dagen ago

  Collega's en medetreinreizigers die hun best doen zoveel mogelijk geluid te maken bij het happen in een appel. Aaaargh!

  Ruud Haarlemmermeer
  Ruud, Haarlemmermeer
  Posted 433 dagen ago

  Veel mensen bouwen geen zin meer op !
  Vrijwel alles wordt gevuld met : DUS,
  EIGENLIJK,ZEG MAAR,HEB IK ZOIETS VAN,
  NOEM MAAR OP,en "LAMAZEGGU"!
  En kinderen worden "KIDS"genoemd!
  Dag Nederland !

  MBWL
  MBWL
  Posted 433 dagen ago

  De SGP en haar achterban die met al hun hypocrisie, kortzichtigheid, holier-than-thou houding, homohaat en algehele onverdraagzaamheid het presteren te janken omdat ze zogenaamd "gepest" worden in de seculariserende samenleving.

  Ab Surdhuusterveen
  Ab Surd, Huusterveen
  Posted 435 dagen ago

  Ik erger me eraan dat, ondanks er absurd veel Ab's hier al het e.e.a. neergezet hebben, de familienaam Surd hier toch nauwelijks voorkomt??

  Maar waar ik me het meest aan erger is dat ik een geheugen heb als een vergiet: weet iemand (liefst een of andere App, eh, ik bedoel Ab) hoe die vereniging ook alweer heet waar ze binnenkort gaan borrelen o.i.d.? Want deze AB heeft wel trek in SINT (dat drankje dan hè, heb geen trek in een bejaarde ruiter....)

  Ab Acra Bada
  Ab Acra Bada
  Posted 435 dagen ago

  Ik erger me kapot aan mensen die het verdommen om hun richtingaanwijzer aan te zetten. En het lijkt wel: hoe duurder de bak, hoe groter de zak! Had vanmiddag in Apeldoorn een vrij prijzige E-klasse voor me zitten, verkeerslicht rechts, verkeerslicht links enz. enz., en blijkbaar vond meneer dat hij boven alles en iedereen stond, want aangeven waar hij met die zwart sterrenbak van hem heen wilde: vergeet het maar!!!!

  Luuk, onbekend
  Luuk, onbekend
  Posted 452 dagen ago

  Vis TV. Kan Marco geen fatsoenlijk shirt aantrekken en niet een die keer die 100X is gewassen. Het ziet er niet uit. De letters zijn helemaal vervaagd.

  e-matchingreclame op tv
  Regina, onbekend
  Posted 458 dagen ago

  E-matchingreclame op tv. Die vreselijke metaalachtige stem van die man die het aanprijst, wat een anti-reclame zeg !! Nog erger dan die hese stem vd Kruidvat reclame waarvan je al bijna moet kotsen...

  Dorothee, onbekend
  Dorothee, onbekend
  Posted 464 dagen ago

  De Kruidvat reclame, de vreselijke stem van dat dieptrieste hysterische mens die totaal uit haar dak gaat over een korting. Ergerlijk, ergerlijk. Wat een rotstem.

  Flippieflap te Minervastad
  Flippieflap, Minervastad
  Posted 471 dagen ago

  Ik erger mij kapot aan mensen die hun gehele garderobe bij de H&M (of Primark) en hun inrichting bij de Ikea kopen en dan denken dat ze stijl hebben. Kom op zeg, zelfs de kindertjes in Afrika hebben er meer kaas van gegeten!

  medemblik
  Roald, Medemblik
  Posted 471 dagen ago

  Valt me op dat het woord ''echt'' OVERAL aan wordt toegevoegd om maar serieus genomen te worden. Ook in reclames, op pakken drinken, in spreektaal et cetera.
  Ga hier niet op letten, je zal er gek van worden!

  Manuel Rotterdam
  Manuel, Rotterdam
  Posted 471 dagen ago

  Ik loop me te ergeren als ik begin met stofzuigen en mijn vrienden de stofzuiger afpakken om een vriend van mij doodsangsten aan te jagen

  Anne, Utrecht
  Anne, Utrecht
  Posted 474 dagen ago

  Ik kan me vreselijk ergeren aan Karl Lagerfeld.

  Bluf
  Frederik, Hoorn
  Posted 476 dagen ago

  Ik denk dat er iets mis met mij is en dat wordt veroorzaakt door de popgroep BLUF.
  Ik merk dat deze jongens door half Nederland geadoreerd worden, ze winnen de een na de andere prijs, concerten zijn uitverkocht, je hoort ze de hele dag op de radio enz.
  En dat voor een groep die onbegrijpelijke teksten zingt, langdradige deuntjes speelt, waar iedere liedje wel weer op en andere lijkt, en waar de zanger steevast moeite heeft om een N aan het eind van een woord te zingen (Het is blijveN i.p.v blijve)
  Kan iemand mij vertellen wat er mis met MIJ is?

  Bertus, Holten
  Bertus, Holten
  Posted 481 dagen ago

  Bij MacDonalds in de rij achter een gezin dat terugkomt van wintersport. Aaargh!

  lettergrepen inslikken, amsterdam
  Koorddanser, Amsterdam
  Posted 483 dagen ago

  Radio-BN'ers die zoveel mogelijk woorden in een minuut willen proppen. Maakt ze niet uit of het begrijpelijk of verstaanbaar is. Nederlands = neelans, onverwacht = onfwag, pensioen = psioen, ongeveer = ongfeer etc etc.
  Kampioen hierin is die minkukel Paul van Liempt van BNR. Maar ja die weet zelf dat hij alles, maar dan ook alles weet en begrijpt.

  Den, Apeldoorn
  Den, Apeldoorn
  Posted 483 dagen ago

  Het woord hilarisch wat op voorhand bij grappig bedoelde media gebruikt wordt.

  Goes
  Jack, Goes
  Posted 521 dagen ago

  Onzekere boerepummels die een hoed dragen! Ik moet er altijd om lachen

  amsterdam
  Ased, Amsterdam
  Posted 528 dagen ago

  De haattoeter van Super De Boer-reclames!!!!

  Amsterdam
  Hannibal, Amsterdam
  Posted 531 dagen ago

  Vrouwen die op goedkope ballerina's lopen (ook wel "flatjes" genoemd)

  Sop, woonplaats onbekend
  Sop, woonplaats onbekend
  Posted 533 dagen ago

  Mensen die 'me moeder' zeggen in plaats van 'm'n' of 'mijn', en dan ook heel 'Marktplaats-style' zonder punten en komma's emailen.

  'Mail je me nog even over die tas van me moeder die heeft ze nodig voor de braderie groeten aan oom Wim en tantie Annie ik ga nu voeballen daag'

  Ik ken gelukkig maar weinig van die mensen (meer).

  Judith, woonplaats onbekend
  Judith, woonplaats onbekend
  Posted 534 dagen ago

  Eetgeluiden. En het woord 'pikant'.

  Yde, De Punt
  Yde, De Punt
  Posted 548 dagen ago

  Wil, eigenlijk wel gek dat je er geen punthoofd van krijgt.

  Wil, Roffa
  Wil, Roffa
  Posted 548 dagen ago

  Spelfouten op blogs. De D's en de T's, en/of het ontbreken van hoofdletters en punten. Krijg er gewoon hoofdpijn van!

  Olderbekoop
  Varrick Dap, Olderbekoop
  Posted 569 dagen ago

  Amsterdammers, verschrikkelijk.

  Delft
  Tomasso, Delft
  Posted 574 dagen ago

  Mensen uit Amsterdam die een uur te laat op een afspraak verdwijnen.

  Vreselijk!

  Dimitri, Pallatinapolis
  Dimitri, Pallatinapolis
  Posted 574 dagen ago

  Ingeborg Beugel die bij P&W aan tafel hysterisch mag raaskallen over Griekenland. Gruwelijk.

  Anoniem, Rijssen
  Anoniem, Rijssen
  Posted 577 dagen ago

  Pubermeisjes (adidasvest en uggs) die fietsen met een mobiel in hun hand waar een top40 hit van een aantal weken terug galmt.

  Ik bedoel: oordopjes zijn toch ook best hip?

  Uden
  Eva, Uden
  Posted 582 dagen ago

  Ik vindt het echt onuitstaanbaar dat sommige kinderen van one direction houden!

  Gijs Creux-Convexe, Kaatsheuvel
  Gijs Creux-Convexe, Kaatsheuvel
  Posted 589 dagen ago

  Dat ik niet kan eten en eten en eten zonder aan te komen!! Grrrrr....!!

  Utrecht
  Julia, Utrecht
  Posted 589 dagen ago

  Waarom wordt patty brard nog uitgezonden? Iedereen is die mediageile aandachts*** meer dan zat. Patty schrijf je in voor het bejaardentehuis en laat de tv met rust!

  Hans, Amsterdam
  Hans, Amsterdam
  Posted 590 dagen ago

  Tijs Willekes.
  Vreselijk.

  Massimo, Den Haag
  Massimo, Den Haag
  Posted 591 dagen ago

  Albert Heijn:

  Kinderen zouden buiten moeten spelen; niet mijn weg hinderen als ik probeer boodschappen te doen.

  chris
  Chris, onbekend
  Posted 602 dagen ago

  ik erger me vooral aan mensen die zich niet fatsoenlijk kunnen kleden, zie je bijvoorbeeld mensen met een lelijke wintertrui lopen, voor dat zelfde geld kun je ook een mooie trui kopen bij een winkel als de H&M ofzo.

  alsof deze mensen er zelf graag armoedig uit willen zien ofzo. voorbeeld zijn me ouders, kopen gigantisch veel dure spullen maar dragen simpele kleding van zeeman etc. en dragen deze jaren voordat er weer iets nieuws wordt aangeschaft

  Valkenburg
  Kim en Mirjam, Valkenburg
  Posted 608 dagen ago

  Wij zijn fan van One Direction, we zijn dus Directioners, ALLEEN ER ZIJN MENSEN DIE DUS FACKING RARE EN STOMME DINGEN OVER HUN ZEGGEN, met als voorbeeld op Twitter #StayInTheHellZayn

  Hester, Ede
  Hester, Ede
  Posted 610 dagen ago

  De presentator van De Slimste Mens kijkt alsof de letters van de autocue 3 mm zijn op 10 meter afstand. En hij doet irritant met zijn onderkaak als hij praat.

  Peter Smeets, Ede
  Peter Smeets, Ede
  Posted 617 dagen ago

  Wat ik werkelijk níet kan uitstaan, is de verschrikkelijke zever'muziek' van Nick & Simon. Wat een beroerde rotteksten, wat een infantiele k**stemmen, wat een pokkemelodieen. Dit zou echt niet moeten mogen. Nick & Simon, als jullie zo nodig aandacht willen, treed dan alleen op op de wc tijdens het doortrekken. Vast bedankt.

  Hester, Ede
  Hester, Ede
  Posted 618 dagen ago

  Ik erger me eraan dat wij het salaris betalen van de te rijke bankdirecteuren in Spanje die niet eens directeur kunnen zijn.
  Maar ik erger me er ook aan als mensen het hier de hele tijd over hebben.

  De Spin, Den Haag
  De Spin, Den Haag
  Posted 633 dagen ago

  Kinderboerderijen. Eén ding kunnen kinderen op een kinderboerderij zeker niet zien: de slachtfase. Hoe worden dieren eindelijk vermoord.

  Anus H., Voorburg
  Anus H., Voorburg
  Posted 636 dagen ago

  Ik erger me groen en geel aan Wilfred Genee (met gebalde vuistjes) "jahaa, jaja, jaha, jaja dames en heren." En ook aan Jan Kooijman, wát een lul.
  Tenslotte: een anti ergernis heb ik jegens Aad de Mos, die neemt zichzelf zo serieus dat het weer lollig wordt.

  Jasper, Onbekend
  Jasper, Onbekend
  Posted 650 dagen ago

  Mensen die juli als ‘juul-ei’ uitspreken, doen jullie allemaal eens normaal.

  Frans van der Goot, Maasbracht
  Frans van der Goot, Maasbracht
  Posted 655 dagen ago

  Maarten Ducrot slaat als verslaggever met de regelmaat van de klok de plank mis. Gisteren had hij het over het profiel van racebandjes/tubes. Al eeuwen bestaat er geen profiel op racebandjes. Het is een cosmetisch verhaal dat geen enkele invloed heeft op grip. Slecht de samenstelling van de rubbercompount heeft mogelijk invloed op de grip.

  Doede Vaatsnol Nieuwegein
  Doede Vaatsnol, Nieuwegein
  Posted 665 dagen ago

  Ik erger me kapot aan die reclame over een jeukende kut. Die hufters leveren ook de uitzonderlijke prestatie om het te timen met iedere maaltijd die ik op een dag eet. Ik hoef niet te weten dat je een schuimbekkende poes hebt. En ja hoor ze presteren het om hem NU af te spelen terwijl ik dit typ..

  Delkash, Rotterdam
  Delkash, Rotterdam
  Posted 667 dagen ago

  Ik erger mij zo erg aan mensen die zich aan andere ergeren.

  Grun
  Bernd, Grunn
  Posted 675 dagen ago

  Dit is dus echt onuitstaanbaar:

  http://totallycoolpix.com/wp-content/uploads/2012/16062012_euro2012_the_fans/euro2012fans_012.jpg

  terschelling
  Ab Soluud, Terschelling
  Posted 682 dagen ago

  Ik erger me aan alle fucking moffen op mijn eiland. Ze motten ze allemaal het duinmeertje inpleuren. Bah!

  terschelling
  Ab Normaal, Terschelling
  Posted 682 dagen ago

  Ik erger me dood aan de vervelende pauper kutvolk dat straks weer naar oerol komt op terschelling.

  Erhan, 0627247154
  Erhan, 0627247154
  Posted 686 dagen ago

  Ik erger me dood als ik een plakzak heb.

  Wim, Busum
  Wim, Bussum
  Posted 686 dagen ago

  Ik erger mij aan mensen die zich overal aan ergeren.

  Best
  Alex, Best
  Posted 695 dagen ago

  Ik erger me kapot aan Bavo GaLama,deze meneer presenteerd een AUTOprogramma
  of zoals hij het zegt is het een OOTO programma (Mooie OOto,snelle OOto enz..)
  Man wat is het nou AUTOmobiel of OOTOmobiel?
  Wat een debiel zeg,blijkt voor heel veel mensen schijnbaar moeilijk om gewoon AUto te zeggen i.p.v. OOto,ik ga vandaag met de OOto!
  Is goed ga jij maar lekker boodschappen halen met het OOtootje..dan ben ik er weg van met mijn AUto naar de pin-OOtomaat..uh ik bedoel AUtomaat even geld pinnen voor een nieuw AUtootje!!!

  Froucke, Hilversum
  Froucke, Hilversum
  Posted 706 dagen ago

  Ik erger me tegenwoordig zo aan van die meisjes die met hun benen gekruist over elkaar staan. Net alsof ze pijn in hun poes hebben ofzo.
  En dan hebben ze meestal ook nog zo'n supercharmante legging aan met van die nog charmantere gymschoenen eronder aan. Het ziet er gewoon niet uit.

  Steve, Tilly
  Steve, Tilly
  Posted 721 dagen ago

  Zeg maar. Van die zeg maar mensen die zeg maar voor elk zeg maar zinsdeel zeg maar zetten, zeg maar. Zum kotzen. Waarom rijden mensen in een BMW 735i van de zaak, vangen ze 8000 bruto per maand en bivakkeren ze in een hok waar Paleis Noordeinde nog bij verbleekt als ze, schijnbaar, niet eens weten waar ze over praten? 'Ik heb hier zeg maar de verkoopcijfers...' Dus je weet het niet zeker? Of je die cijfers wel hebt? Of mag ik zelf weten of ik de verkoopcijfers wel of niet de verkoopcijfers noem? Ga alsjeblieft breien. En doe dan meteen de zegmaarkoning Frans Bauer de groeten. Zeg maar.

  Jan Liebregts Veldhoven
  Jan Liebregts, Veldhoven
  Posted 725 dagen ago

  Ik erger me dood aan het heeeele slechte niveau van haarknippend Nederland. Het is triest hoe slecht er geknipt wordt en nog meer ergernis geeft het mij dat dit geaccepteerd wordt. Mensen koop eens een spiegel!!! Of ga naar de oogarts!!!

  Julia, Den Haag
  Julia, Den Haag
  Posted 734 dagen ago

  Ik erger me aan de grapjassen die 'Hippopotomonstrosesquippedaliofobie' hebben gekozen als benaming voor de angst voor lange woorden.

  Sexbierum
  Arend, Sexbierum
  Posted 734 dagen ago

  Ik erger me de thypus aan die, te oude, presentatoren die net ff een knoopje te veel hebben openstaan van hun overhemd, maar wel een jasje aan hebben. Wat is het nou? Heb je het warm zodat je een knoopje opendoet? Of heb je het koud omdat je een jasje aanhebt?

  you're anus
  you’re anus
  Posted 735 dagen ago

  Ik erger me helemaal de pleuris aan die vieze homo's die alleen maar kontenbonken en een beetje komkommers likken.
  met vriendelijke Groete Henk Jan Klaasen

  Cor Pus, Didam
  Cor Pus, Didam
  Posted 740 dagen ago

  Ik erger me kapot aan m'n eigen lichaam. Ik ben dik en op gezette tijden komt er etter uit al m'n poriën.

  Tom in Buzzum
  Tom, Bussum
  Posted 741 dagen ago

  'Dat hadden ze niet voorspeld'......Het eindeloze geleuter over het weer irriteert mij steeds vaker en vaker mateloos. Bij de kassa, op het werk, thuis en op de radio het weer schijnt een enorm belangrijke plek in ons leven in te nemen. "Niets te melden", houd dan de mond, ik zie ook wel wat het weer weer doet.

  Wielert Remminga, Vlissingen
  Wielert Remminga, Vlissingen
  Posted 747 dagen ago

  Ik erger me kapot aan pitten. Alles wat ik eet, lijkt wel zo'n hard ding in het midden te hebben: de pruim, de abrikoos, de film Se7en. Soms hebben ze zelfs meer pitten: de appel, de peer, het gasfornuis. Voor mij geen pitten meer!

  Peter, Assen
  Peter, Assen
  Posted 754 dagen ago

  Ergernis: Of "De Pers" nu van de pers rolt of interactief op het internet verschijnt.
  Schijnbaar werkt bij geen enkele journalist de spelling- en grammaticacontrole.
  Nog steeds zijn er "de nodige" doden bij een aardbeving.

  Kees Kantoor, Eindhoven
  Kees Kantoor, Eindhoven
  Posted 757 dagen ago

  Ik kreeg de volgende mail in cc, die alles wat mis is met het hoger onderwijs in NL representeert:

  Hoi X (vrouwennaam),
  Ik had net een heel leuk overleg met Y (vrouw) en Z (vrouw) van het Toerismeproject ... (afkorting).
  Zij hebben een aantal verzoeken (die wij uiteraard gaan oppakken), maar waarbij ik me ook weer afvraag: wie gaat dat oppakken? (Team A van ons of de accountmanager van het project) Ik heb aangegeven dat ik daarover bij hen terug kom, nadat dit voor onszelf duidelijk is (zie ook vorige mail van Y aan Z).

  Jlmr, Groningen
  Jlmr, Groningen
  Posted 758 dagen ago

  Ik erger me eraan dat mannen met lang haar altijd als eerste, bij een graad of 10, in een (afgeknipte) korte broek rondlopen. Knip dan je haar af en trek gewoon een lange broek aan, verdulleme!

  Rikkodot, ergens in cyberspace
  Rikkodot, ergens in cyberspace
  Posted 761 dagen ago

  Ik erger me altijd suf... aan, nou, deze blog. Hij is soms geniaal, maar soms ook... uhm... beledigend voor mensen van het andere geslacht (lees: vrouwen) ennuh... ah... uhm...

  Amsterdam
  Alex, Amsterdam
  Posted 764 dagen ago

  Ik erger me dood aan de Zeeuwse band Bluf. Beetje interessant doen door een Ø te schrijven, terwijl elk nummer over mosselen of dat kut Zeeland gaat.

  Egni, Kwabland
  Egni, Kwabland
  Posted 771 dagen ago

  Ik erger mij eraan dat elke keer als ik een random shirt aan heb als pyjama me moeder binnenkomt en keihard in m'n oor gilt: 'ZO, JIJ HEBT GROTE TIETEN IN DAT SHIRT.' En dat zonder beha

  Oryza Sativa, 't Gooi
  Oryza Sativa, ‘t Gooi
  Posted 771 dagen ago

  Ik erger me kapot aan mensen die altijd rijst eten. Mensen in Afrika eten rijst omdat ze niks anders hebben. Waarom eten wij het dan? Verder is rijst vies en is het afwassen van een rijstpan kut.

  Kees hoogtenvrees, lutjhebreak
  Kees Hoogtenvrees, Lutjhebreak
  Posted 775 dagen ago

  hoi ik ben kees en ik doe mijn spreekbeurt over acrofobie. Zijn er nog vragen voordat ik begin?

  xzunir cborg
  Xzunir Cborg, Het Heelal
  Posted 779 dagen ago

  Ik erger me kapot dat, telkens als mijn maatschappelijk werker Vincent Jansen zijn neus snuit, er snot in en op zijn snor achterblijft, bah!

  Putten
  Hans Wieldraeyer, Putten
  Posted 779 dagen ago

  Ik erger me aan dat stomme kutkind van de plus reclame dat gaat huilen op het moment dat ze geen gratis sinaalappelsap krijgt. Dat is toch logisch?! Het is verdomme een winkel alsof je dan gratis spullen krijgt, omdat je het zelf perst

  Thijmen, Afghanistan
  Thijmen, Afghanistan
  Posted 780 dagen ago

  Ik erger mij zo erg aan mijzelf. Ik moet altijd als ik op de wc zit heel veel denken aan mijn dode cavia. Ik wil dit gewoon niet meer. Het is gewoon geen fijn gevoel.

  Micha Gollos, onbekend
  Micha Gollos, onbekend
  Posted 783 dagen ago

  Ik erger me eraan dat Google geen teletekst pagina heeft waar je kan zoeken.

  Wim, Nieuw-Appkuttnnijeveen
  Wim, Nieuw-Appkuttnnijeveen
  Posted 787 dagen ago

  Het irriteert me dat Jan uit Appkuttnnijeveen denkt dat het werkwoord 'irriteren' niet bestaat. Ik erger me er zelfs kapot aan, merk ik nu. Het bestaat, je mag het volgens de geldende taalregels alleen niet gebruiken in de vorm 'ik irriteer me'. Je mag wel in dit land blijven, Jan.

  Jan, Appkuttnnijeveen:
  Jan, Appkuttnnijeveen:
  Posted 787 dagen ago

  Ik erger me aan Marcella's die irritatie als werkwoord gebruiken (irriteren). Dit werkwoord betaat niet, Marcella. Iemand kan irritant zijn of irritaties opwekken (jij dus), maar NOOIT irriteren. Dus maak dat je dit land uit komt, domme muts!

  Edwin Wups, Winschoten
  Edwin Wups, Winschoten
  Posted 798 dagen ago

  Ik erger mij aan het niveau bij de voetbalclub WVV. Alleen de E1 is goed.

  Previous
  Next
 •